Over Sanfiero Orchids

Sanfiero orchids is een modern familiebedrijf. Met eigenaar Lennart Stolze staat de vierde generatie aan het roer en inmiddels is met de komst van zoon Lenn de vijfde generatie ook veiliggesteld. In 1997 verhuisde het tuinbouwbedrijf van de familie Stolze van de Hoogweg naar de Coldenhovelaan.

Lennart: “Aan de Coldenhovelaan hebben wij een moderne kas gebouwd, zodat we met de allernieuwste technieken de teelt van cymbidiums naar een hoger niveau kunnen brengen. We leveren topkwaliteit met een klein team met passie voor het vak. Dat doen we op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier. Dat is waar ik voor sta: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. En waar ik het allemaal voor doe? Voor de consument. In de toekomst hoop ik dan ook direct te leveren aan de consument. Zodat een ieder altijd en overal kan genieten van onze top orchideeën.”

Vacature

Medewerker bloemen – parttime – De Lier

Sanfiero Orchids is een moderne cymbidiumkwekerij in De Lier. We leveren topkwaliteit en telen op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier. Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie en hebben maar één doel: iedereen laten genieten van onze toporchideeën. Wij werken met een klein, gezellig team in dit familiebedrijf.

Wat ga je doen?
Jij behandelt onze gevoelige bloemen met zorg. De bloemen die klaar zijn voor de verkoop worden gesneden in de kas om vervolgens gehoest en ingepakt te worden in de schuur. Jij werkt mee met het gehele proces.

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde medewerker die minimaal 25 uur per week komt werken. Je kan netjes omgaan met ons kwetsbare product, de cymbidiums. Je vind het leuk om zelfstandig in een klein en hecht team te werken binnen ons familiebedrijf. Ook spreek je goed Nederlands.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende baan waar we samen je uren kunnen bepalen. De werkzaamheden die wij bieden zijn van half juli t/m eind december. En natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris, gezellige personeelsuitjes en een bloemetje van de zaak.

Mogen wij jou als nieuwe collega verwelkomen?
Mail dan jouw gegevens of CV naar lennart@sanfiero.nl
Voor meer informatie kun je ook bellen naar Lennart Stolze: 06-48192472